© 2023 by VanMar Recording Studio. Proudly created with Wix.com info@mysite.com |  Tel: 1-800-000-0000

TOP 2000 LIVE CAFÉ BAND

Een evenement dat om muziek draait, kan niet zonder goede band. Met onze eigen Top2000Live living jukebox zijn we verzekerd van sfeermakers pur sang. Deze ras muzikanten beheersen alle muziekstijlen die in de Top 2000 voorbij komen, en draaien hun hand niet om voor verzoeknummers die vervolgens direct worden gespeeld. Deze live band is de schuim op het bier van ons Top 2000 Live Café. Klik hier voor het programma per dag.

DJ'S:
FRED SIEBELINK EN KASPER KOOIJ

Ooit zaten ze zelf achter de knoppen van de originele Top 2000. Nu komen ze naar Utrecht voor het Top 2000 Live Café. Fred Siebelink en Kasper Kooij zijn ervaren DJ’s die hun sporen in het radiovak verdiend hebben. Ze draaien in "Grand Café "Speys" niet alleen bekende hits, maar doen ook een popquiz met het publiek. DJ’s horen onlosmakelijk bij het Top 2000 Live Café en bij Fred en Kasper is deze rol in goede handen. Op immense videoschermen worden bovendien clips en achtergrondinformatie getoond.

Naast onze eigen Top 2000 Live Café Band zorgen nog meer live artiesten voor muzikaal spektakel. "Soul Sisters" zingen een selectie van de allergrootste Motown- en disco hits. "The Glamrocks"  vertolkt heuse glitterrock uit de jaren 70 zoals de Bay City Rollers en The Sweet. De fantastische concertzangeres & stand up comedian  Astrid van Helden zingt de sterren van de hemel en diverse popkoren uit de omgeving van Utrecht zingen nummers uit de Top 2000. Klik hier voor het programma per dag.

Nog meer live muziek

Vinyl Store

Naast de optredens, maakt ook de Vinyl Store het Top 2000 Live Café uniek. Met meer dan 20.000 platen voel je je als muziekliefhebber een kind in een snoepwinkel. Alle platen zijn voor je gesorteerd op alfabet, wat het zoeken naar die ene plaat vergemakkelijkt. Kom kijken en neem een stukje Top 2000 Live Café mee naar huis! De Vinyl Store is doorlopend geopend tijdens de volledige duur van het Top 2000 Live Café en is gratis toegankelijk.